Comunitatea World of Gothic Romania este fericita sa va prezinte traducerea jocului GTA 3 Real in limba romana.

Aceasta este o prima versiune a traducerii asa ca este foarte posibil sa gasiti unele greseli gramaticale sau de traducere facute din neatentie sau din graba. In cazul in care sezizati o asemenea greseala sunteti rugati sa sesizati problema in topicul didicat acestui proiect de pe WoG.ro.

Tin sa mentionez faptul ca aceasta traducere si-a indreptat in principal atentia spre misiunile principale ale jocului si mai putin pe cele secundare, drept urmare dupa cum am mentionat si mai sus este posibil ca uneori sa intalniti unele fragmente de text netraduse.

Acest proiect a luat nastere datorita vointei si tenacitatii lui Luca Robert ajutat fiind la corectarea greselilor de Ionut, Bogdan si Cristi.

Pentru mai multe detalii in ceea ce priveste acest proiect si modul de descarcare al lui accesati TOPICUL aferent traducerii de pe forumul nostru.

*IMPORTANT!!* : Traducerea a fos testata doar pe GTA 3 REAL, daca veti incerca aceasta varianta pe alte versiuni ale acestui joc o faceti pe propriul risc.

*IMPORTANT!!* : Nu ne asumam riscul in privinta niciunei eventuale stricaciuni provocate de acest patch.

Postat de Terente September 14, 2012 | 1:48 pm

займ на карту займы онлайн на карту займы на карту онлайн моментальный займ онлайн займ онлайн на карту микрозайм онлайн на карту кредит онлайн на карту микрозаймы в интернете онлайн займ на карту моментальный займ