În urmatoarele cuvinte am sa prezint pentru fanii Gothic din România serverul oficial al comunitatii.

Dar… mai întâi trebuie sa stiti ce este, ce Gothic va trebuie si cum se instaleaza acest mod multiplayer.
Am sa fac un mic rezumat. Gothic multiplayer (gmp) este un mod care permite gamerilor sa patrunda în universul Gothic împreuna. A fost finalizat anul trecut si înca se mai lucreaza la anumite update-uri.

În primul rând va trebuie Gothic 2: Night of the Raven instalat pe calculator. Apoi, va trebuie modul în sine, pe care îl luati din linkul urmator:

Gothic multiplayer – download link
Urmatorul pas este intrarea în joc. Vi se va cere sa va alegeti un nume iar apoi va puteti customiza caracterul. Iesiti din customizarea caracterului si porniti jocul. Va vor aparea serverele care sunt în acel moment pornite. Serverul românesc, singurul existent este numit: WorldofGothic România. Apasati pe el si asta este tot.

Dupa ce ati facut toate acestea, tot ce este de facut este sa urmariti threadurile de mai jos pentru a va familiariza cu regulile serverului. Si bineînteles, sa va bucurati de acest joc.

Linkuri utile:

Instructiuni instalare
Dueluri
Misiuni
General

Postat de Terente September 14, 2012 | 1:24 pm

займ на карту займы онлайн на карту займы на карту онлайн моментальный займ онлайн займ онлайн на карту микрозайм онлайн на карту кредит онлайн на карту микрозаймы в интернете онлайн займ на карту моментальный займ