Un titlu puternic nu-i aşa? Mai ales în universul Gothic. Doar gândindu-te la puterea lor ce reieşea din vorbele lui Vatras, Pirokar sau Xardas, fiorii îşi fac apariţia.


Facing the gods
FACING THE GODS
RPG – WORLDOFGOTHIC ROMÂNIA
————————————————————————
—————————————————————————————————
Cu această imagine a început fiecare dintre cele 5 capitole a celei de-a doua poveşti realizate la noi pe forum. O poveste pe care eu o consider incredibilă din foarte multe de vedere. Implicarea userilor a fost totală şi cuvintele lor au venit de undeva mai presus de minte… undeva de prin suflet, dacă pot spune aşa.

 

Povestea intersectează universul Gothic cunoscut cu nişte personaje noi, cu poveşti interesante şi care devin personajele principale ale poveştii. Întradevăr, personaje ca Nameless, Diego, Milten şi ceilalţi sunt prezenţi.

 

  • Povestea începe cam aşa:

 

Toţi cetăţenii pornesc revolta. Războinici, magicieni, ţărani, simpli cetăţeni ai Myrtanei se unesc pentru a salva tărâmul. Toţi lupta sub comanda eroului necunoscut.

Facing the gods

Însă soarta nu le-a fost una fericită. Duşmanii sunt prea puternici…. Majoritatea ţăranilor şi mulţi dintre războinici mor în această bătălie.

Nameless anunţă retragerea magicienilor şi a cetăţenilor rămaşi in viaţă.

[…]

 

Situaţia nu stătea prea bine în războiul regelui, după cum vedeţi… iar eroii se nasc atunci când este nevoie de ei.

 

Eroii acestei poveşti îşi încep aventura în Khorinis. Masaru , un hasisin înţelept al cărui destin este unul incredibil şi a cărui plăcere pentru rachiu este cunoscută. Benny, un caracter liniştit, al cărui defect l-a făcut să nu fie întotdeauna alături de ceilalţi eroi. Ivan, un bandit care a început cu stângul aventura lui în Myrthana. Morgen… un aventurier, un mercenar. Mereu plin de viaţă şi dornit de aventură. Hermit la fel ca Benny, un adormit. Alexander, un caracter care de multe ori a stârnit neîncrederea echipajului. Pe Hadog (caracterul creat de Hegan) vă las să îl descoperiţi singuri, el fiind unul dintre cele mai frumoase figuri din poveste.


Facing the gods
Să revenim la titlu, care este foarte relevant. Războiul ce devastează ţinutul Myrthanei este cauzat de o forţă superioară. Un al patrulea zeu după Beliar, Innos şi Adanos. Puterea lui este inimaginabilă, iar eroii noştri trec prin aventuri de neuitat pentru a pune capăt acestui calvar. Reuşesc ei să facă asta? Nu am să vă spun eu asta, asta e cert.

Facing the gods

  • O mică parte din Chapter 3: The unknown artefact.


– Umilii nostri eroi!, incepuse reflexia de pe mare..
– Xardas?, intreb eu mirat.
– Intradevar. Trebuie sa ne grabim. Reflexia mea nu va mai rezista mult.
– Spune-ne atunci ce era cu cartea aceea. Spune-ne!
– Trebuia sa va anunt despre aparitia mea si sa …. va avertizez de pericolele ce au loc in Myrthana. Raul a venit pe pamant!
– Raul?
– Raul, fiule. Raul. Beliar insusi a coborat pe pamant!

(O tacere cum nu s-a mai vazut in Khorinis niciodata se facu simtita. Parca natura murise, parca insusi Innos si Adanos auzise pentru prima oara aceasta veste!)

[…]

 

  • Chapter 4: The lost paladin


Se pare ca Haddog a fost rapit de niste orci, iar Hermit destul de grav ranit de arbaleta orcului cel mare. A fost o lupta pe cinste desfasurata in doua planuri. Una dintre lupte s-a desfasurat in Minele Moriene si-anume renumita Mina a lui Onar unde l-am gasit pe fiul lui Onar impreuna cu niste mercenari in viata, iar cea de-a doua s-a dat chiar in Khorinis. Astfel am hotarat cu totii sa plecam cu vestita corabie Esmeralda in cautarea lui Haddog, Paladinul Pierdut.  […]

 

 

Al 5-lea capitol este mult prea frumos ca să dau şi un citat din el. Dacă doriţi, îl descoperiţi singuri.

Cele 5 capitole le găsiţi aici.

Postat de Terente November 2, 2012 | 10:09 pm

займ на карту займы онлайн на карту займы на карту онлайн моментальный займ онлайн займ онлайн на карту микрозайм онлайн на карту кредит онлайн на карту микрозаймы в интернете онлайн займ на карту моментальный займ